Kategórie

Prvý Predchádzajúci Produkt 10 z 12 Ďalší Posledný
detský rastúci stôl Winner 120

detský rastúci stôl Winner 120[20161835]

menšia varianta stola Winner vhodná do detskej izby kde je obmedzený priestor. Ľahko nastaviteľná výška stola 53-82 cm - dva typy nastavenia a to klasik alebo drahší príplatkový komfort (jojo systém). Pracovná doska sa na rozdiel od modelu Winner split sklápa celá. Stolová doska je vyrobená z kvalitnej MDF dosky a je dostupná v troch dekoroch. Výhodou stola je že sa dá modulárne rozšíriť o ďalšie prvky ako napr. Side Top, čo je pomocná pevná doska, ktorá sa nenaklápa a môže tak byť na ňom umiestnený pohár s vodou. Výhodou oproti iným modelom sú oblejšie hrany stola. Súčasťou stola je dlhá priehradka na perá pod pracovnou doskou. Sada fólii vo viacerých farbách - sú prakticky vždy po ruke zabudované v stole, je ich možné hocikedy ľubovoľne meniť - 6 farieb. Protišmyková pomôcka, magnetické pravítko - dá sa ľahko odstrániť, slúži zároveň ako pravítko, keď je naklonená pracovná doska podopiera knihu, zošit, či papier a nedovolí, aby sa zošuchli zo stola . Stojan na knihy - keď je pracovná plocha naklonená, nemusíte sa báť, kniha z neho nespadne. Zadnú časť tvorí šablóna so základnými znakmi, tvarmi, abecedou a číslicami, ktorá je školákovi vždy poruke .

Rozmery :
Výška : 53 - 82 cm
Hmotnosť : 37,5 kg
Nosnosť : 60 kg
Šírka : 911 cm
Hĺbka : 71 cm
Záruka 5 rokov
Výroba : Nemecko

Príslušenstvo za príplatok :
Side Top - Bočná plocha sa prispôsobuje rôznym výškam, dá sa umiestniť aj do roviny pracovnej plochy stola. Je zavesená na boku steny stola. Môže sa namontovať podľa individuálnych požiadaviek na pravú alebo ľavú stranu stola. Ideálna použitie napríklad ako úložný priestor na tlačiareň.
Multi Deck - Ide o prídavné zariadenie k stolom Winner. Obsahuje konzolu, ktorá chráni monitor alebo knižky pred spadnutím zozadu stola. Polica sa dá inštalovať do rozličných výšok. Nedá sa však kombinovať s Flex policou. Vyberáte si z 3 dekórov.
Flex deck je polica k stolom Winner. Polica sa dá inštalovať do rozličných výšok. Nosnosť plochy maximálne do 12 kg.
Orga set - Ide o krabičku, škatuľku zo šedého pevného plastu, ktorá sa dá umiestniť do veľkej zásuvky pod stôl , prípadne do kontajnera. Slúži najmä ako rozdeľovník a malý úložný priestor na drobnosti (guma , ceruzky, perá a i.).
Kontajner PRO k stolom z rady WINNER a JOKER. Kontajner PRO je štandardný zásuvkový kontajner, ktorý môže slúžiť ako taburetka. Obsahuje 3 zásuvky. Na vrch kontajnera Pro sa dá samostatne objednať poduška Pad. Kontajner Pro s postačujúcim úložným priestorom na každodenné používanie.
Poduška PAD, vankúšik na sedenie ku kontajneru PRO sa objednáva samostatne. Vtedy sa z kontajnera stáva nielen praktický úložný priestor a nábytkový doplnok k stolom z rady WINNER a JOKER, ale zároveň aj perfektná taburetka pohodlná na ležérne sedenie.
582,00€ s DPH

Dostupné doplnky:

Napíš poznámku

Obrázky doplnkov

ProPro
KlasikKlasik
KomfortKomfort
BallerinaBallerina
BandBand
DinoDino
PlanetsPlanets
WorlcupWorlcup
WorldmapWorldmap
bielebiele
dubdub
javorjavor
Stojan na knihy striebornýStojan na knihy strieborný
Veľká zásuvkaVeľká zásuvka
Orga setOrga set
Flex DeckFlex Deck
Stojan na knihy priesvitnýStojan na knihy priesvitný
Kryt na zásuvkuKryt na zásuvku
Držiak na kábleDržiak na káble
Multi DeckMulti Deck
Side TopSide Top
Prvý Predchádzajúci Produkt 10 z 12 Ďalší Posledný