Kategórie

Prvý Predchádzajúci Produkt 52 z 60 Ďalší Posledný

kancelárska stolička Ergohuman 2 Luxury[20161852]

pripravte sa prekročiť hranice pohodlia a luxusu s Ergohuman 2 Luxury - najnovšou inováciou na trhu kancelárskych stoličiek! Táto stolička, vybavená bezdrôtovým ovládaním výšky a sklonu, poskytuje nielen vynikajúcu ergonómiu, ale aj estetický vzhľad. Objavte novinku medzi kancelárskymi stoličkami Ergohuman - možnosť nastavenia negatívneho uhla, vďaka čomu náš chrbát nestráca kontakt s operadlom ani pri naklonení nad klávesnicu počítača. Nastavenie chrbtovej opierky a sedadla o niekoľko stupňov „vpred“ uľaví našim dolným nohám a eliminuje tlak, ktorý môže viesť k znecitliveniu nôh. Stolička je čalúnená kvalitnou sieťovinou, ktorá má 10 zón rôzneho napätia tak, aby dokonale priliehala k telu užívateľa. Funkcia bezdrôtového ovládania v podrúčke, ktorá odlišuje verziu Luxury od celej rodiny Ergohuman. Lakťová opierka je vybavená dvoma tlačidlami zodpovednými za nastavenie výšky sedadla a tiež uzamknutie mechanizmu Drift Tilt. Za príplatok je možné stoličku vybaviť praktickou výklopnou opierkou nôh a vešiakom, ktorý sa montuje na zadnú časť operadla.
Operadlo : ergonomické s bedrovou opierkou ktorá vytvára permanentný prítlak v oblasti bedier. Súčasťou operadla je aj výškovo a uhlovo nastaviteľná hlavová opierka. Operadlo je vybavené 6-stupňovým nastavením výšky. Rozsah nastavenia je 65 mm, vďaka čomu bude stolička dobre fungovať aj vysokým používateľom. Nezávislý, flexibilný bedrový profil reaguje na pohyby užívateľa v kresle a poskytuje chrbtici stálu oporu. Na rozdiel od prvej generácie Ergohuman má verzia Luxury 2 možnosť nastavenia odporu bedrového profilu pomocou gombíka v zadnej časti opierky.
Sedák : hĺbkovo nastaviteľný, široký 50cm
Mechanizmus : Kreslo Ergohuman 2 Luxury je vybavené mechanizmom synchronizovaného pohybu Drift Tilt. Po uvoľnení aretácie sa operadlo nakláňa synchrónne so sedadlom, čím napodobňuje pohyby užívateľa v kresle. Sklon operadla sleduje pohyby chrbta používateľa jasnejšie a rýchlejšie ako pohyb sedadla. Kedykoľvek je tu možnosť uzamknutia operadla a sedadla v jednej zo štyroch polôh sklonu. Mechanizmus tiež umožňuje nastavenie hĺbky sedadla, čo umožňuje používateľom prispôsobiť si vzdialenosť medzi sedadlom a operadlom. Vďaka tejto funkcii budú funkcie operadla prístupné pre vysokých aj nízkych používateľov a predná časť sedadla nebude vyvíjať tlak na stehná.
Podrúčky : inovatívne 5D podrúčky nastaviteľné v 5 rovinách: 1. výškové nastavenie umožňujúce ergonomické polohovanie predlaktia (90 stupňov vzhľadom k telu), čo výrazne odľahčí chrbtové svalstvo počas dlhých hodín práce, 2. nastavenie vzdialenosti od sedadla umožňujúce prispôsobenie lakťovej opierky postave užívateľa, 3-4. nastavenie dĺžky a uhla polohy podložky lakťovej opierky, čo okrem iného uľahčuje písanie. 5. inovatívna, 8-stupňová funkcia ohýbania prednej časti lakťovej opierky zaručuje oporu pre predlaktie pri používaní telefónu, hraní na konzole alebo čítaní knihy.
Hliníková báza, kolieska s priemerom 65 mm - pre všetky typy podláh.

Rozmery :
celková výška : 111,5-133 cm
šírka operadla : 52 cm
šírka sedáku : 51 cm
hĺbka sedáku : 50 cm
výška sedáku : 40,5-49,5 cm
nosnosť : 130 kg
záruka : 5 rokov

750,00€ s DPH

Dostupné doplnky:

Napíš poznámku

Obrázky doplnkov

čierna kostra / čierna sieťovinačierna kostra / čierna sieťovina
čierna kostra / sivá sieťovinačierna kostra / sivá sieťovina
sivá kostra / čierna sieťovinasivá kostra / čierna sieťovina
sivá kostra / sivá sieťovinasivá kostra / sivá sieťovina
výklopná opierka na nohyvýklopná opierka na nohy
Prvý Predchádzajúci Produkt 52 z 60 Ďalší Posledný