Kategórie

Prvý Predchádzajúci Produkt 60 z 60

kancelárska stolička Rhod[20162019]

elegantná a minimalistická stolička hladko spája tvar a funkciu pre dokonalý zážitok zo sedenia. Vďaka súčasnému dizajnu, ktorý doplní každý priestor, ponúka množstvo všestranných úprav a mimoriadne pohodlné sedadlo. Môže sa pochváliť širokou škálou úprav, aby vyhovoval vašim ergonomickým potrebám. Sedadlo, navrhnuté pre maximálne pohodlie, dosahuje dokonalú rovnováhu, pokiaľ ide o pevnosť – nie je ani príliš tvrdé, ani príliš mäkké, takže poskytuje tú správnu oporu pre dlhé hodiny práce alebo relaxu.

Operadlo : Zvýšte svoj zážitok zo sedenia s našou inovatívnou opierkou, odborne vyrobenou z odolnej, extra pevnej čiernej sieťoviny. Tento výnimočný materiál nielenže podporuje optimálnu cirkuláciu vzduchu, ale tiež sa bez problémov prispôsobuje jedinečným kontúram chrbta užívateľa. Sieťovina, navrhnutá tak, aby odolávala deformácii, si zachováva svoju integritu, no zostáva dostatočne elastická, aby sa dokonale prispôsobila prirodzenému zakriveniu vášho chrbta a zaistila bezkonkurenčné pohodlie a podporu. Výškovo nastaviteľná bedrová opierka. Integrovaná výškovo a uhlovo nastaviteľná opierka hlavy. Krčná opierka tejto stoličky je navrhnutá podľa línie ľudských krčných kostí. Opierka hlavy dokáže podoprieť krk a znížiť jeho zaťaženie, či už používateľ pracuje alebo odpočíva. Opierka krku je vyrobená z vysoko elastickej sieťoviny, takže cirkulácia vzduchu nie je blokovaná.
Sedák : vyrobený z odolného a deformácii odolného polyuretánu. Čalúnená mimoriadne pevným, odolným certifikovaným čalúnením. Sedák má tiež funkciu nastavenia hĺbky – nastavuje vzdialenosť sedadla od operadla. Tým sa znižuje riziko, že sedadlo tlačí na stehná, čo umožňuje ľuďom rôznych výšok správne nastaviť stoličku.
Mechanizmus : špičkový synchrónny mechanizmus, ktorý umožňuje stoličke voľne sa hojdať pri zachovaní možnosti uzamknutia v 1 zo 4 polohách sklonu. Odpor sklonu operadla sa nastavuje kolieskom ukrytým pod sedadlom. Mechanizmus je vybavený ochranou Anti-Shock, vďaka ktorej pri uvoľnení zámku operadlo nenaráža do chrbta užívateľa.
Podrúčky : 3D nastaviteľné podrúčky pre zaistenie správnej polohy predlaktia a ruky pri práci za stolom. Nastavenie uhla područky; up-down, umožňuje nastaviť výšku tak, aby predlaktie bolo umiestnené v uhle 90 stupňov voči trupu, čo výrazne uvoľňuje chrbtové svaly pri dlhšej práci v sede; predné a zadné nastavenie umožňuje užívateľom nastaviť lakťovú opierku podľa dĺžky predlaktia.
Nylónový Loop kríž.

Rozmery :
celková výška : 111-121 cm
šírka sedáku : 50 cm
hĺbka sedáku : 52 cm
výška v sede : 45-55 cm
výška operadla : 71 cm
celková šírka : 70 cm
celková hĺbka : 67 cm
nosnosť : 135 kg
hmotnosť : približne 20 kg

306,00€ s DPH
Napíš poznámku
Prvý Predchádzajúci Produkt 60 z 60