Kategórie

Prvý Predchádzajúci Produkt 59 z 60 Ďalší Posledný

kancelárska stolička TinV1[20162018]

dvojdielna chrbtová opierka obsahuje aktívnu bedrovú opierku.Táto dynamická bedrová funkcia sa bez problémov prispôsobí vašim pohybom, čím zaistí nepretržitú podporu a optimálne zarovnanie chrbtice. Stolička TinV1, ktorá sa vyznačuje svojou všestrannosťou ako 3D lakťovými opierkami, nastaviteľnou opierkou hlavy, priedušným sieťovaným operadlom a posuvným sedadlom pre osobné pohodlie. To, čo odlišuje tento model od konkurencie je jeho ploché sedadlo, ktoré poskytuje neutrálny a univerzálne pohodlný povrch bez kriviek, ktorý je vhodný pre širšiu škálu tvarov a veľkostí tela.

Operadlo : potiahnuté odolnou elastickou sieťovinou rozdelenou na dve časti. Dynamická bedrová opierka sa prispôsobuje kontúram vášho tela, zlepšuje vyrovnanie chrbtice a znižuje nepohodlie počas dlhých hodín sedenia. Medzitým elastická sieťovina ponúka výnimočnú priedušnosť a udrží vás v chlade a pohodlí po celý deň. S týmto jedinečným dizajnom zažijete zvýšený komfort, vylepšené držanie tela a dlhotrvajúcu odolnosť, vďaka čomu je ideálnou voľbou pre váš pracovný priestor. Dynamická bedrová opierka stoličky aktívne reaguje na vaše pohyby a poskytuje cielenú podporu tam, kde ju najviac potrebujete. Či už sa pri písaní nakláňate dopredu, alebo sa nakláňate, aby ste si urobili prestávku, táto funkcia zaisťuje, že vaša dolná časť chrbta zostane správne podopretá, čím sa zníži riziko nepohodlia a námahy. Integrovaná výšková opierká hlavy. Opierka hlavy dokáže podoprieť krk a znížiť jeho zaťaženie, či už používateľ pracuje alebo odpočíva. Opierka krku je vyrobená z vysoko elastickej sieťoviny, takže cirkulácia vzduchu nie je blokovaná.
Sedák : vyrobený z odolného a deformácii odolného polyuretánu. Čalúnená mimoriadne pevným, odolným certifikovaným čalúnením. Sedák má tiež funkciu nastavenia hĺbky – nastavuje vzdialenosť sedadla od operadla. Tým sa znižuje riziko, že sedadlo tlačí na stehná, čo umožňuje ľuďom rôznych výšok správne nastaviť stoličku.
Mechanizmus : prvotriedny synchro mechanizmus, ktorý umožňuje hladký kývavý pohyb a zároveň ponúka štyri rôzne polohy naklonenia s aretáciou pre vaše pohodlie. Kreslo je navyše vybavené ochranou Anti-Shock, ktorá zaisťuje jemné uvoľnenie operadla, aby sa predišlo neočakávanému nepohodliu.
Podrúčky : 3D nastaviteľné podrúčky pre zaistenie správnej polohy predlaktia a ruky pri práci za stolom. Nastavenie uhla područky; up-down, umožňuje nastaviť výšku tak, aby predlaktie bolo umiestnené v uhle 90 stupňov voči trupu, čo výrazne uvoľňuje chrbtové svaly pri dlhšej práci v sede; predné a zadné nastavenie umožňuje užívateľom nastaviť lakťovú opierku podľa dĺžky predlaktia.
Nylónový Loop kríž.

Rozmery :
celková výška : 120,5-130,5 cm
šírka sedáku : 48,5 cm
hĺbka sedáku : 44 cm
výška v sede : 45-53 cm
celková šírka : 66 cm
celková hĺbka : 68 cm
nosnosť : 135 kg
hmotnosť : približne 20 kg

313,20€ s DPH
Napíš poznámku
Prvý Predchádzajúci Produkt 59 z 60 Ďalší Posledný