Kategórie

Prvý Predchádzajúci Produkt 76 z 76

kancelárska stolička Barium[20162017]

objavte dokonalú zmes pohodlia a nastaviteľnosti, kde sa inovácia a pohodlie spájajú a predefinujú váš zážitok zo sedenia. Táto pozoruhodná stolička ponúka dokonalú rovnováhu medzi dizajnom a funkčnosťou a stanovuje nové štandardy komfortu v ergonomickom kancelárskom nábytku. Stredobodom modelu Barium je jeho unikátne sieťované operadlo v tvare 8, ktoré poskytuje bezkonkurenčnú úroveň podpory a flexibility. Tento dizajn sa prispôsobuje kontúram vášho tela, zaisťuje optimálnu bedrovú oporu a podporuje zdravé držanie tela počas dlhších pracovných stretnutí

Operadlo : vyrobené z čiernej extra pevnej sieťoviny, ktorá zaisťuje správnu cirkuláciu vzduchu a prispôsobuje sa tvaru chrbta užívateľa. Sieťovina použitá na operadle je odolná voči deformácii, no zároveň dostatočne elastická, aby sa správne prispôsobila tvaru chrbtových línií užívateľa. Výškovo nastaviteľná bedrová opierka. Integrovanú výškovo nastaviteľná opierka hlavy. Poskytuje ergonomickú podporu počas práce a odpočinku.
Sedák : profilovaný, vyrobený z odolného a deformácii odolného polyuretánu. Čalúnený mimoriadne pevným, odolným certifikovaným čalúnením. Sedák má tiež funkciu nastavenia hĺbky – nastavuje vzdialenosť sedadla od operadla. Tým sa znižuje riziko, že sedadlo tlačí na stehná, čo umožňuje ľuďom rôznych výšok správne nastaviť stoličku.
Mechanizmus : prvotriedny synchronizovaný mechanizmus, ktorý umožňuje hladký kývavý pohyb a zároveň ponúka štyri rôzne polohy naklonenia s aretáciou pre vaše pohodlie. Bez námahy nastavte odpor sklonu operadla pomocou otočného kolieska umiestneného pod sedadlom. Kreslo je navyše vybavené ochranou Anti-Shock, ktorá zaisťuje jemné uvoľnenie operadla, aby sa predišlo neočakávanému nepohodliu.
Podrúčky : 3D nastaviteľné podrúčky pre zaistenie správnej polohy predlaktia a ruky pri práci za stolom. Nastavenie uhla područky; up-down, umožňuje nastaviť výšku tak, aby predlaktie bolo umiestnené v uhle 90 stupňov voči trupu, čo výrazne uvoľňuje chrbtové svaly pri dlhšej práci v sede; predné a zadné nastavenie umožňuje užívateľom nastaviť lakťovú opierku podľa dĺžky predlaktia.
Nylónový Loop kríž.

Rozmery :
celková výška : 121-135 cm
šírka sedáku : 52 cm
hĺbka sedáku : 52 cm
výška operadla : 71 cm
výška v sede : 49-59 cm
celková šírka : 66 cm
celková hĺbka : 70 cm
nosnosť : 135 kg
hmotnosť : približne 20 kg

286,20€ s DPH
Napíš poznámku
Prvý Predchádzajúci Produkt 76 z 76