Kategórie

Prvý Predchádzajúci Produkt 75 z 76 Ďalší Posledný

kancelárska stolička Berk[20162016]

je navrhnutá s ergonomicky tvarovaným dvojdielnym operadlom s mimoriadne elastickou sieťovinou, ktorá zaisťuje optimálnu priedušnosť a flexibilitu. Jeho oddelená pevná bedrová opierka, charakterizovaná jemným zakrivením, poskytuje všestrannú a cielenú podporu na podporu správneho držania tela počas celého pracovného dňa. Sedadlo stoličky BERK je rovnako všestranné a môže sa pochváliť mäkkou, no podpornou konštrukciou, ktorá sa bez námahy prispôsobí kontúram vášho tela. Či už sedíte celé hodiny alebo sa venujete náročným úlohám, stolička BERK ponúka pohodlné a príjemné sedenie.

Operadlo : je potiahnuté odolnou elastickou sieťovinou rozdelenou na dve časti. Oddelená bedrová oporná časť a horná časť s elastickou sieťovinou ponúka výnimočnú priedušnosť a podporu. Táto inovatívna kombinácia zaisťuje cielenú podporu a výnimočnú flexibilitu. Oddelená bedrová opierka s efektívnym, ale jemným zakrivením poskytuje personalizovanú pomoc na udržanie správneho vyrovnania chrbtice počas dlhého sedenia. Medzitým, operadlo z elastickej sieťoviny ponúka nielen vynikajúcu priedušnosť, ale tiež sa dynamicky prispôsobuje pohybom vášho tela, podporuje pohodlie a znižuje tlakové body. Operadlo má výškovo a uhlovo nastaviteľnú opierku hlavy, ktorá je navrhnutá podľa línie ľudských krčných kostí. Opierka hlavy dokáže podoprieť krk a znížiť jeho zaťaženie, či už používateľ pracuje alebo odpočíva. Opierka krku je vyrobená z vysoko elastickej sieťoviny, takže cirkulácia vzduchu nie je blokovaná.
Sedák : je profilovaný, vyrobený z odolného a deformácii odolného polyuretánu. Čalúnené pevným, odolným, čalúnením. Sedák má tiež funkciu nastavenia hĺbky – nastavuje vzdialenosť sedadla od operadla. Tým sa znižuje riziko, že sedadlo tlačí na stehná, čo umožňuje ľuďom rôznych výšok správne nastaviť stoličku.
Mechanizmus : synchrónny, ktorý umožňuje stoličke voľne sa hojdať pri zachovaní možnosti aretácie v 3 polohách. Odpor sklonu operadla sa nastavuje kolieskom pod sedadlom. Mechanizmus je vybavený ochranou Anti-Shock, vďaka ktorej pri uvoľnení zámku operadlo nenaráža do chrbta užívateľa.
Podrúčky : 3D nastaviteľné podrúčky pre zaistenie správnej polohy predlaktia a ruky pri práci za stolom. Nastavenie uhla područky; up-down, umožňuje nastaviť výšku tak, aby predlaktie bolo umiestnené v uhle 90 stupňov voči trupu, čo výrazne uvoľňuje chrbtové svaly pri dlhšej práci v sede; predné a zadné nastavenie umožňuje užívateľom nastaviť lakťovú opierku podľa dĺžky predlaktia.
Nylónový Loop kríž.

Rozmery :
celková výška : 118,5- cm
šírka sedáku : 52 cm
hĺbka sedáku : 45 cm
výška v sede : 44-53 cm
celková šírka : 70 cm
celková hĺbka : 67 cm
nosnosť : 135 kg
hmotnosť : približne 20 kg

257,40€ s DPH
Napíš poznámku
Prvý Predchádzajúci Produkt 75 z 76 Ďalší Posledný