Kategórie

Prvý Predchádzajúci Produkt 74 z 76 Ďalší Posledný

kancelárska stolička Lead[20162015]

táto ergonomická stolička sa môže pochváliť rozsiahlymi nadpriemernými možnosťami nastavenia, ktoré dávajú môžnosť doladiť každý aspekt vášho sedenia tak, aby vyhovoval vašim špecifickým potrebám. Stolička LEAD je ideálna pre používateľov, ktorí uprednostňujú kompaktnejšie a sústredenejšie sedenie.

Operadlo : inovatívna opierka, odborne vyrobená z odolnej, extra pevnej čiernej sieťoviny. Tento výnimočný materiál nielenže podporuje optimálnu cirkuláciu vzduchu, ale tiež sa bez problémov prispôsobuje jedinečným kontúram chrbta užívateľa. Sieťovina, navrhnutá tak, aby odolávala deformácii, si zachováva svoju integritu, no zostáva dostatočne elastická, aby sa dokonale prispôsobila prirodzenému zakriveniu vášho chrbta a zaistila bezkonkurenčné pohodlie a podporu. Operadlo tohto kancelárskeho kresla má funkciu, ktorá umožňuje užívateľom nastaviť výšku bedrovej opierky týmto spôsobom jednoducho prispôsobiť operadlo anatomickým tvarom ľudského chrbta. Kancelárske kreslo LEAD má integrovanú výškovú opierku hlavy. Opierka hlavy dokáže podoprieť krk a znížiť jeho zaťaženie, či už používateľ pracuje alebo odpočíva. Opierka krku je vyrobená z vysoko elastickej sieťoviny, takže cirkulácia vzduchu nie je blokovaná.
Sedák : Sedák je ergonomický, vyrobený z odolného a deformácii odolného polyuretánu. Čalúnená mimoriadne pevným, odolnou certifikovanou látkou. Sedák má tiež funkciu nastavenia hĺbky – nastavuje vzdialenosť sedadla od operadla. Tým sa znižuje riziko, že sedadlo tlačí na stehná, čo umožňuje ľuďom rôznych výšok správne nastaviť stoličku.
Mechanizmus : synchrónny, umožňuje hladký kývavý pohyb a zároveň ponúka štyri odlišné polohy naklonenia pre vaše pohodlie. Kreslo je navyše vybavené ochranou Anti-Shock, ktorá zaisťuje jemné uvoľnenie operadla, aby sa predišlo neočakávanému úderu do chrbta.
Podrúčky : 2D nastaviteľné podrúčky pre zaistenie správnej polohy predlaktia a ruky pri práci pri stole. Up-down, umožňuje nastaviť výšku tak, aby predlaktie bolo umiestnené v uhle 90 stupňov voči trupu, čo výrazne uvoľňuje chrbtové svaly pri dlhšej práci v sede. Nastavenie šírky pre ešte pohodlnejšiu polohu rúk pri dlhom sedení. Taktiež napätie svalov paží sa ešte zníži, keď sa správne nastaví šírka.
Nylónový Loop kríž 69cm.

Rozmery :
celková výška : 109-128 cm
šírka sedáku : 50 cm
hĺbka sedáku : 45-49 cm
výška v sede : 43-53 cm
výška operadla : 61,8 cm
nosnosť : 135 kg
hmotnosť : približne 20 kg

291,60€ s DPH
Napíš poznámku
Prvý Predchádzajúci Produkt 74 z 76 Ďalší Posledný