Kategórie

Prvý Predchádzajúci Produkt 69 z 76 Ďalší Posledný

kancelárske kreslo Modus[20161862]

"exkluzívne, pohodlné kreslo s prírodnou kožou. Vyznačuje sa moderným ľahkým štýlom a odolnou konštrukciou. Dokonale sa hodí do moderných aj klasických interiérov. Kreslo je obojstranne čalúnené prírodnou lícovou kožou vpredu a ekologickou kožou vzadu. Profilovaný tvar chrbtovej opierky zaisťuje správne prispôsobenie chrbtu užívateľa. Funkčný mechanizmus synchrónneho pohybu, ktorý vám umožní „hojdať sa“ v kresle a uzamknúť v 1 zo 4 vybraných polôh. Hliníková podstava je ľahká a elegantná, no zároveň mimoriadne odolná a stabilná. Profilované podrúčky zaisťujú pohodlné polohovanie rúk. Kreslo Modus v našej ponuke je dostupné v 3 farbách: čierna, šedá a krémová.
Operadlo : vysoké, predná časť je čalúnená prírodnou lícovou kožou a zadná časť ekologickou kožou rovnakej štruktúry a farby. Ponúkame 3 farby kresla: čierna (SN1), krémová (SN2), šedá (SN5).
Sedák : pohodlný, široký 51cm
Mechanizmus : Multiblok, ktorý umožňuje ""hojdanie"" v kresle a jeho aretáciu v 4 polohách. Sila odporu, ktorú stolička pri „hojdaní“ kladie, je nastaviteľná, čo umožňuje prispôsobiť ju váhe užívateľa. Ak zvolená poloha nie je zaistená, pri relaxácii sa budete môcť nakloniť dozadu a opierka chrbta zaručí dostatočnú oporu chrbta.
Podrúčky : nastaviteľné v polohe hore-dole umožňujú prispôsobenie sa výške používateľa tým, že zaisťujú správnu polohu predlaktia.
Hliníková báza

Rozmery :
celková výška : 113-125 cm
celková šírka : 65 cm
šírka sedáku : 51 cm
hĺbka sedáku : 46 cm
výška sedáku : 46-58 cm
nosnosť : 130 kg
záruka : 2 roky

"
272,00€ s DPH

Dostupné doplnky:

Napíš poznámku

Obrázky doplnkov

čiernačierna
krémovákrémová
sivásivá
Prvý Predchádzajúci Produkt 69 z 76 Ďalší Posledný